Σεμινάριο Felt στο Ζαγόρι,14-21 Οκτωβρίου

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να απολαύσετε δημιουργικές διακοπές μαθαίνοντας felt στα Ζαγοροχώρια αλλά και για να γνωρίσετε την περιοχή.Το Ζαγόρι είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της φύσης, της παράδοσης και της υπέροχης ντόπιας κουζίνας!

Η δασκάλα μας θα είναι η Marijke Eering από την Ολλανδία www.wolstudio-haren.nl και το θέμα του σεμιναρίου θα είναι το λεπτό διάφανο μάλλινο ύφασμα ”transparent and light”.O κύκλος των μαθημάτων αποτελείται από πέντε τετράωρα εκ των οποίων τα δύο θα γίνουν σε μία μέρα για να έχουμε και χρόνο για μια ημερήσια εκδρομή.Ενδιάμεσα θα πειραματιστούμε και με μια φυσική βαφή με φυτά του τόπου και υπάρχει και η δυνατότητα να δουλέψουμε και με ντόπιο μαλλί!
Tα μαθήματα ενδεικνύονται και για αρχάριους.
Βέβαια και τα απογεύματα θα είναι ελεύθερα για να χαλαρώσετε ή για να συνεχίσετε τις δημιουργίες σας αλλά και για βόλτες στα γύρω χωριά !
Μπορείτε να έρθετε με παρέα ή και μόνοι σας.Άν η παρέα σας δεν είναι της χειροτεχνίας, κατά την διάρκεια του σεμιναρίου μπορεί να κάνει ωραία περπατήματα μέσα στα μαγευτικά φθινοπωρινά τοπία των βουνών!!

Για την διαμονή σας μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στον ξενώνα Πορφυρόν στα Άνω Πεδινά και στον ξενώνα Ρόκκα στον Ελαφότοπο. Τα δύο χωριά απέχουν μόλις πέντε λεπτά με το αμάξι και τα μαθήματα θα διεξαχθούνε και στα δύο χωριά αναλόγως τις καιρικές συνθήκες. Αν ο καιρός είναι καλός θα κάνουμε felt στην ωραία αυλή της Ρόκκας με ωραία θέα και αν ο καιρός είναι βροχερός θα χρησιμοποιήσουμε το συνεδριακό κέντρο Ανω Πεδινών.
Η τιμή στο Πορφυρόν είναι 795 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (αν κάποιος θέλει να μείνει μόνος του είναι επιπλέον 150 ευρώ).
Η τιμή στην Ρόκκα είναι 725 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο(επιπλέον 115 ευρώ για μονόκλινο).
Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το μάθημα, τα υλικά, την διαμονή με πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, βραδυνό) καθώς και μεταφορές με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.